Sensitive Art Photography

Mijn-fotograaf.nl

een website van Fotostudio Heemskerk

Onze studio

In onze studio met een daglichtvenster van maar liefst 35 vierkante meter maken wij foto’s van jou en je familie waarvan je jarenlang plezier zult hebben. Maar we kunnen de studio ook verduisteren om met kunstlicht het perfecte plaatje te kunnen maken. Het resultaat zijn mooie foto’s van goede kwaliteit.

Newbornshoot

Uiteraard kun je bij ons terecht voor een ‘Newborn’ shoot. Het prille geluk van jullie beide vastleggen op de gevoelige plaat vraagt soms wat geduld. Jullie baby heeft namelijk zijn eigen ritme en humeur. Wij houden daar rekening mee. Loopt het toevallig even niet die dag, spreken we gewoon een nieuwe datum af. Geen enkel probleem.

Op locatie

In en rondom de IJmond zijn ontzettend veel mooie plaatsen waar we op locatie een shoot kunnen doen. Weet je zelf een mooie locatie, laat het ons weten! Dan zoeken we samen het moment uit waarop we het meest ideale beeld kunnen schieten!

Wie ben ik

Hallo, super dat je mijn website bezoekt. Ik ben Inge en samen met mijn echtgenoot run ik ‘Foto Studio Heemskerk’. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en geniet van mijn kleinkinderen. Daar ligt al de basis voor mooie, pure en emotionele foto’s. Onze voorliefde gaat uit naar het in beeld brengen van de persoon achter de foto. En de leeftijd doet er niet toe! Elke leeftijdscategorie die je wilt fotograferen wil iets vertellen. En wij vertalen dat naar een mooie foto.

We gaan ook niet zonder slag of stoot aan de slag. Kom je voor foto’s in onze nieuwe studio dan nemen we eerst rustig een kopje koffie. Geen haast. We nemen in principe voor iedereen voldoende tijd. Gaan we op locatie, dan zoeken we een locatie die bij jullie past! Waar jullie verbinding mee hebben. Dat maakt voor ons het plaatje compleet.

Brochure FSH

Gratis brochure

Zoek jij een fotograaf voor een mooie shoot?

Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl, methode en werkwijze om je op z’n mooist te portretteren.

Om je te helpen bij je zoektocht, kun je alvast onze brochure downloaden. Vraag de gids hieronder aan.


Download

Mooie foto’s gemaakt in en rondom Wijk aan Zee. Onze ouders waren heel blij met deze mooie foto’s! Bedankt!
Reviews Fotostudio Heemskerk
Fam. de Wit
Heemskerk
Wat een mooie fotoshoot hebben jullie gemaakt van Vince! De foto’s zijn juweeltjes en geven een mooie herinnering. Want Vince groeit al hard genoeg!
Newbornshoot Fotostudio Heeemskerk
fam. Hagemaker
De Goorn
Mooie Foto’s en wij voelde ons direct op ons gemak in de studio.
Kind fotografie Fotostudio Heemskerk
fam. Borst
Heemskerk
Fantastisch zoals jullie dat gedaan hebben. En zoveel geduld! Kan wel zien dat jullie ervaring hebben met kleine kinderen!
Fotostudio Heemskerk
fam. Rozemeijer
Heemskerk